Rendin tegi Tinderi

Meie tootemeeskond on taaskord näinud palju vaeva, et kasutajateni tuua uued abistavad funktsioonid, mis teevad Rendini kasutamise veelgi paremaks ja mugavamaks. Mis on olnud mõned olulisemad viimase aja muudatused, mida saab Rendini veebilehel ja/või äpis näha?
Avaldamise kuupäev 07.09.2022
Selle artikli sisu võib olla aegunud!
Rendin tegi Tinderi

Tegime üürituru Tinderi

Kuigi üürileandjate jaoks on kasulik saada palju kandidaate, siis kogu suhtlus ja üürniku valiku protsess on üks enim aeganõudvaid tegevusi. Aga enam mitte! Nüüdsest näevad üürileandjad meie keskkonnas üürnike kohta senisest rohkem infot. Seega neil on võimalik juba profiili põhjal saada kasulikku infot, et välja valida sobivad kandidaadid, kellele üürikodu näidata.

Kasulik ka üürnikele

Üürnik ei ole enam lihtsalt nimi ja telefoninumber, vaid midagi palju sisukamat. Üürnikud saavad profiilile lisada oma pildi, ülevaate oma töö ja hariduse kohta ning märkida ära kaasüürnikud ja lemmikloomad. Kusjuures just põhjalikuma profiiliga üürnikud leiavad endale kodu oluliselt kiiremini!

Ettevõtte profiil nüüd ka veebis

Üha rohkem näeme, et üürileandjad soovivad kinnisvara välja üürida ettevõtte alt. Kui varem oli ettevõtte profiili loome võimalik ainult Rendin mobiiliäpis (saadaval Google Play's ja App Store'is), siis nüüd saab seda teha ka veebivaates "Üürileandja – Sinu profiil". Küll aga tasub meeles pidada, et ettevõttena ei saa hakata üürnikuks.

Ka pisimuudatused on olulised

Lisaks suurematele arendustele on meil alati töös palju väiksemaid asju, mis kindlasti oma sisult ei ole vähemolulised.

Eemaldasime maakleritasu märkeruudu. Nüüdsest saab maakleritasu lisada nupu kaudu "Lisa fikseeritud tasu", kus saab valida erinevaid tüüpe fikseeritud ühekordseid või igakuiseid tasusid ning lisada juurde ka summa.

Lepingu eelvaate jagamine. Varasemalt ei olnud arvuti vaates Rendin keskkonnas lepingu eelvaate jagamise nuppu. Nüüd on see olemas!