Kuidas leida endale kiirelt usaldusväärne üürnik?

Oma korteri välja üürimise üks kõige keerukamaid küsimusi on kust ja kuidas leida usaldusväärne üürnik? Ei tahaks ju sinna elama inimest, kelle võlga pärast kohtu kaudu taga peab ajama või kes korraldaks üüripinnal suurejoonelisi üritusi, mis annaks silmad ette isegi mõnele suvefestivalile.
Avaldamise kuupäev 09.12.2021
Selle artikli sisu võib olla aegunud!
Kuidas leida endale kiirelt usaldusväärne üürnik?

Me Rendinis oleme praeguseks sadade ja sadade üürilepingute puhul jälginud, mis on eduka üürniku leidmise valem. Kõige lihtsam selgitus on niivõrd ilmselge, et seda sõnades väljendada on isegi teps piinlik. Leida on vaja maksimaalne hulk võimalikke kandidaate. Inimeste soovid üürniku valikul on erinevad ning suurim võimalus tagada sobiva inimese leidmine on tõsta kandidaatide hulka.

Ilmselt hakkas aju juba kiirelt tööle. Kinnisvaraportaalid, ei-ei! Hoopis sotsiaalmeediagrupid. Äkki on maakler see imerelv, kes suurima hulga kandidaate toob? Mis siis, kui ütleksime, et olemas on veel üks lahendus, mida on võimalik kõikide eelnimetatutega kombineerida ning millega saad kandidaatide hulka iga juba olemasoleva kanali puhul vähemalt poole võrra tõsta?

Kõlab nagu keegi oleks leiutanud kiilaspäisuse ravi või tarkade kivi? Ega me sellest kaugel ei ole. Me oleme leiutanud süsteemi, tänu millele saad sa oma korteri anda üürile vähemalt 30% kui mitte 50% odavamalt. Tänu soodsamale hinnale saad palju-palju rohkem kandidaate ning soovi korral isegi oma igakuist üüritasu pisut kõrgemale upitada.

Kuidas see kõik toimib?

Mõtleme korra koos sellele, millest koosneb üldse üürimisega alustamisel tekkiv kulu üürniku jaoks. Üür on alati ja täiesti kindlasti selles valemis sees. Võimalik, et sellele lisandub ka maakleritasu ning 99% kordadest ka tagatisraha. Me aitame sul sellest valemist ühe muutuja - tagatisraha - täiesti välja võtta. Ja katame sulle mitu korda paremini võimaliku riski.

Kui sa vaatad allolevat tabelit, siis saad suure tõenäosusega aru, miks me oleme nii kindlad oma lubaduses, et suudame sulle tagada mitu korda rohkem kandidaate. Kes meist ei tahaks säästa sadu ja sadu eurosid? Päris kindlasti tahavad seda kõik üürnikud.

Nagu klassikud on öelnud - see ei ole veel kõik. Me teame väga hästi, et sa kardad, et soodsaima hinna peale jooksevad kohale inimesed, keda sa ei saa usaldada või need, kelle soov otsida odavat pinda on tingitud sellest, et neil lihtsalt ei ole raha. Me võtame ka selle riski enda kanda. Sina ei pea selle pärast muretsema.

Rendini tööriistakomplekt vabastab murest

Me anname sulle tasuta korraliku tööriistakomplekti, et vähendada või katta peaaegu kõik turul olevad riskid. Selle kasutamine on sulle täiesti tasuta ja mingeid lisa- ega varjatud kulusid ei kaasne. Sellesse kuuluvad:

  • Automaatne taustakontrolli tööriist

  • Turvaline üürilepingu põhi

  • Meie spetsialistide tiim (juristid jm), kelle poole võid alati pöörduda

  • Kindlustus, mis katab kulud kui need peaksid tekkima

Meiega sama taustakontrolli süsteemi kasutab ka meie koostööpartner ERGO kindlustus. Seega sa ei pea muretsema, et su üürnik saab olema sarivõlglane, kes valib su korteri ainult selle pärast, et tal ei ole raha. Selliste inimestega meie platvormil lepingut sõlmida ei saa - me oleme selle isegi tehniliselt ära keelanud!

Meie protsess aitab sul ka aega säästa ning saad tagada selle, et suhtled ainult nende inimestega, kes on päriselt su korterist huvitatud ning maksevõimelised. Vähenda aega, mis kulub mõttetutele küsimustele vastamisele ning tegele tulemuslikumalt eelkvalifitseeritud huvilistega.

Meie protsess:

  1. Sina teed kuulutuse ja märgid, et see on üürile anda tagatisrahata

  2. Kandidaadid kirjutavad või helistavad

  3. Sina saadad oma kutselingi ja palud neil registreerida oma huvi

  4. Me teeme taustakontrolli

  5. Sina suhtled edasi taustakontrolli läbinud inimestega ja lepid kokku vaatamised

  6. Vali välja sobiv inimene ja kinnita ta üürnikuks

  7. Allkirjastage leping

Aga aitab pikast jutust. Tegelikult saad sa ise seda kõike katsetada, ilma igasuguste riskide ja kuludeta. Loo omale kasutaja ja lepingupõhi meie rakenduses ning anna oma korter üürile kiiresti ja probleemivabalt!