Rendin lõpetab üürikuulutuste lisamise Kinnisvara24 portaali

Alates 1. maist ei lisa Rendin enam üürikuulutusi Kinnisvara24 portaali. See tähendab, et edaspidi on üürniku otsimise protsess veidi muutunud. Mis ja kuidas täpsemalt, loe järgnevast ülevaatest.
Avaldamise kuupäev 21.04.2023
Selle artikli sisu võib olla aegunud!
Rendin lõpetab üürikuulutuste lisamise Kinnisvara24 portaali

Kui üürileandja koostab ja avaldab üürikuulutuse meie kaudu, siis jõuab see automaatselt Rendini veebis üürikodude sektsiooni ja Facebooki gruppi “Korterite üürimine (TAGATISRAHATA!)”.

Otsus on seotud asjaoluga, et 98% kandidaate tuleb meie enda platvormilt ja sotsiaalmeediast. Märkasime muutust juba eelmisel aastal ja oleme seda trendi igakuiselt jälginud.

Üürihuvilistel on välja kujunenud selge harjumus, kust otsida sobivaid pakkumisi. Igas kuus teeme umbes 3000 unikaalset taustakontrolli. Absoluutne enamus üürikodu otsijatest Eestis teeb seda Rendini kaudu.

  1. Rendini pakutav kuulutuste lisamise ja kandidaatide leidmise lahendus on üürileandjale jätkuvalt tasuta. Oleme ainus platvorm, mis teenib raha siis, kui üürileping saab sõlmitud. Kuulutusi vahendavad portaalid teenivad just vastupidiselt: mida kauem on kuulutus üleval, seda suurem on nende teenistus. Kui võrrelda nende huve meie ja üürileandjatega, siis eesmärgid on vastupidised.

  2. Kõik üürikodule kandideerijad läbivad taustakontrolli ja pärast seda saab üürileandja sobiva kandidaadiga sõlmida turvalise Rendini üürilepingu.

Kuidas alustada üürniku otsimisega?

  • Sisesta üürikuulutus, järgi juhtnööre ja lisa juurde vajalikku üüriinfot.

  • Avalikustatud üürikuulutus jõuab automaatselt Rendini süsteemi, sealt edasi ka tagatisrahata kuulutuste Facebooki gruppi.

  • Soovi korral jaga kuulutuse linki oma tutvusringkonnaga sotsiaalmeedias või kus iganes mujal sobilik tundub. 

  • Ja loomulikult, kui sa ei taha teiste kinnisvaraportaalide pakutavast teenusest loobuda, siis sul on jätkuvalt võimalus sealsetes portaalides ise kuulutus koostada kas tavakasutajana või maakleri kontoga (sõltuvalt rollist).

Hoia end aktuaalsete
üüriteemadega kursis

Tekkis täiendavaid küsimusi?

Vajadusel võta ühendust meie klienditoega! Selleks on mitu võimalust: