Üürilepingute haldus Rendinis muutus veelgi mugavamaks

Päris pikka aega oleme Rendinis töötanud selle kallal, et kasutajatel oleks otse vee mugavam oma lepinguid hallata. Nüüd oleme jõudnud esimese tõsise verstapostini, kus paljusid tegevusi saab otse meie veebilehel teha ning enam ei ole vaja liikuda Rendini rakendusesse, mis on optimeeritud eelkõige nutiseadmes kasutamiseks.
Avaldamise kuupäev 20.12.2022
Selle artikli sisu võib olla aegunud!
Üürilepingute haldus Rendinis muutus veelgi mugavamaks

Mida uus üürilepingute haldamise lahendus tähendab?

Peamiselt seda, et kogu kasutamiskogemus arvutis on nüüdsest mugavam. Rendini platvormil tehtud kuulutused saab otse veebikeskkonnas lepinguks teha ja enam ei ole vaja nii palju kahe erineva keskkonna vahel edasi-tagasi liikuda.

Lisaks on uued veebi lepingukaardid väga informatiivsed ning annavad kiirelt ülevaatlikud andmed nii üürniku, üürileandja, kui ka üüripinna kohta (olenevalt rollist). Loodetavasti muudab uuendus lepingute haldamise lihtsamaks ka nendele klientidele, kellel on meie keskkonnas juba mitu lepingut.

Kõige tipuks lõime esmakordselt ka üürnikule mugava võimaluse täpsemalt näha, mis seisu on jõutud lepinguga ja kuhu ta on üürnikuks lisatud. Tõsi, detailivaade on talle praegu vähem informatiivne kui üürileandja enda oma, kuid tegeleme ka selle poole pideva edasi arendamisega.

Juhime tähelepanu, et tegemist on värske arendusega. See tähendab, et veel on mõned tegevused, mille jaoks tuleb jätkuvalt suunduda rakendusse. Kõige olulisemad neist on lepingu lõpetamine ning üleandmise akti vormistamine. Küll aga pingutame selle nimel, et ka need jõuaksid varsti sinna keskkonda.

Samuti võib veebis lepingute halduses veel tehnilisi apsakaid leiduda, mille puhul oleksime äärmiselt tänulikud, kui meile nendest teada annaksite (seda võib teha otse klienditeenindusele).

Mis edasi?

Alustuseks võtame ette ühe väikese puhkuse. Soovime häid pühi kõikidele meie klientidele, fännidele, sõpradele ja konkurentidele! Uuel aastal aga hakkame jälle uue hooga pihta. Töötame selle kallal, et Rendin saaks veelgi mugavamaks, paremaks ja lihtsamaks platvormiks, kus oma üürikorterit välja üürida ja mille abil üürisuhtes turvalisus tagada.

Varasemad tooteuudised

Viska pilk peale ka eelmistel kuudel lansseeritud tooteuuendustele. Äkki on midagi olulist kahe silma vahele jäänud?